Nem fogja kitalálni, milyen érdekes összefüggésre akadt Hadházy Ákos a hernádkaki bölcsődebotrány kapcsán – Csöbör is érintett

Megosztás

Érintett Csöbör Katalin fideszes országgyűlési képviselő fia is és az egyház átpolitizálódása abszolút kézzel fogható. A szombatinál sokkal keményebb tényekre derült fény Hadházy Ákos nyomozása által. Az sem véletlen, miért vett részt a közösség annyira erősen Koncz Zsófia kampányában.

A független képviselő a Facebookon adott hírt erről.

Sajnos csak most tudtam meg: Hernádkak református lelkésze a fideszes képviselő, Csöbör Katalin fia. Ez több dolgot megmagyaráz és több kérdést is felvet. Ez az a gyülekezet, amelyik 190 milliók kapott egy mini bölcsődére, amiből 98 milliót már két éve kifizettek, de bölcsőde még sehol és ahol párhuzamosan 50+40 milliót kapott a kis gyülekezet családi védőhálóra és közösségteremtésre.

A családi kötelék megmagyarázza, hogy a lelkész miért vett részt Koncz Zsófia kampányában, miért árulnak a parókián olcsó krumplit. És miért ír ki olyan posztot, hogy az EB focimeccsen nem volt semmilyen rasszizmus és csak azok állítanak ilyet, akik még több bevándorlót és még több meleg aktivistát szeretnének látni és porrá akarnak bennünket zúzni. A családi kötelék miatt viszont sokkal komolyabban meg fogom nézni azt a két projektet, amit többnyire a bullshit generátorral szoktak megtölteni. Erre itt is megvan a gyanú.

Egyrészt a projektek leírása tele van ilyen mondatokkal: “A fiatalok családi életre való felkészítése céljából tréningek kerülnek megtartásra a projekt keretében, emellett illetve párkapcsolati, házassági tanácsadás, valamint önismereti tréning is lebonyolításra kerül. A gasztronómia és az egészséges táplálkozásra ösztönzés témájában, valamint kézműves workshopok alkalmával is új ismereteket szerezhetnek a jelenlévők. Konfliktus-kezelési tréninget szerveznek, annak érdekében, hogy a párkapcsolatokban felmerülő problémákat hatékonyan tudják megoldani az érintettek.”

Nos, a gyülekezet honlapján semmi ilyennek nincs nyoma, bár itt -szemben sok kamu egyesülettel- legalább volt néhány rendezvény. Ezek viszont első és második ránézésre is nehezen fedik le a 90 milliót – két templomkert fesztivál, egyik Kasza Tibor sztárvendéggel – három gyerektábor a parókián, de itt részvételi díjat kértek a résztvevőktől (csak az előleg 4000 forint volt) -két gyülekezeti kirándulás (Parlament és Lillafüred) de a busz költségét is a résztvevők fizették – húsvétkor, karácsonykor, pünkösdkor arcfestés, légvár, kézműves foglalkozások. -olcsó krumpli vásár a parókián A lelkész úr amúgy alpolgármester, a gondnok pedig polgármester, a fenti lélekemelő rendezvények nyilván ugyanolyan jót tesznek a választási esélyeknek, mint az összes többi EU-s pénzből fizetett falubuli, amiket máshol önkormányzati pénzből finanszíroznak. A fentiek miatt hivatalosan is kérni fogom a “családi védőháló” és a “civil közösségteremtés” programok kifizetésének listáját. Az egész történet viszont már így is nagyon sok mindent megmutat az EU pénzek felhasználásáról a falvainkban.

A botrányról a hétvégén mi is hírt adtunk, IDE KATTINTVA olvasható a bejegyzés.

Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember, belső tér és , szöveg, amely így szól: „Martin Mike január 20. Isten éltessen, Mama! Boldog születésnapot!”
Lehet, hogy egy kép erről: egy vagy több ember, álló emberek és , szöveg, amely így szól: „Martin Mike Tamás Tirk társaságában 2020. szeptember 18. Ma országgyűlési képviselő‘jelölt asszony, Koncz Zsófia járt a hernádkaki termelői piacon és megragadtuk az alkalmat, hogy megmutassuk neki is a készülÅ‘ber lévő református templomunkat. Fiatalos lendülettel a térségért és településünkért! 228 3 hozzászólás 6 megosztás”
Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „Martin Mike július 9. t/9 uefa-impsanctions-o-ungar-orfan- racist-behaviour-at-euro-2020 Nem magyar barátaimnak! Homofób és anti-rasszista viselkedéséért büntette Magyarországot az Uefa, és két mérkőzésre zárta a magyar stadiont Nem volt rasszista viselkedés, ott voltam. Túlzott és igazságtalar ítélet hazugságon alapul Kitaláljuk, mi az oka mindezek mögött! Több bevándorló, még több Lmbtq aktivista a világunkban. Emeld fel a szivárványos zászlókat! És aki nem így gondolkodik, szét lesz zúzva Szabadság! Egyenlőség! Testvériség! fordítás értékelése i”
Lehet, hogy egy kép erről: egy vagy több ember, álló emberek és , szöveg, amely így szól: „Névjegy Események Kezdőlap Fényképek KezdÅdik a termelői vásár! :) Várunk ma mindenkit! TERMELŐI VÁSÁR 2017. OKTÃBER 14. (SZOMBAT) 8:00 10:00 óráig HERNÁDKAK HERNÁDKAK, RÁKÃCZI U. 43. (Református gyülekezeti ház előtt) MINDEN KEDVES HELYI LAKOST SZERETETTEL VÁR a Hernádkaki Református Gyülekezet Burgonya (Desiree, Agria, Bellarosa) 67 Ft/ kg 2000 Ft/ zsák (30 kg) Alma (Idared, Gala, Golden, Mutsu) 149 Ft/ Vöröshagyma 89 Ft/ kg 15 kg/ zsák Tarka bab 780 Ft/ kg Fehér bab 550 Ft/ kg Lencse 600 Ft/ kg Selyemvirág és koszorú nagy választékban.”

Kapcsolódó cikkek